The Radio Sharna - We Gotta Get Out Of This Place

Spanat runt

Jag har på senaste tiden börjat spana runt lite grann efter komvuxutbildningar. Jag funderar nämligen på om jag ska ta och börja en sådan utbildning här framöver. Jag behöver nämligen en specifik utbildning till ett jobb som jag söker. Och det är ju verkligen så nu för tiden att du måste ha rätt utbildning för rätt jobb. Och det är en specifik utbildning som jag behöver fixa för att kunna få det jobb som jag vill ha. Dock så är det tyvärr inte en utbildning som jag skulle vilja studera, men det är ju så att om man vill ha ett jobb som man verkligen vill ha så får man se till att plugga det som behövs. Så jag tror nog att jag kommer att sätta av ett år eller så till den här utbildningen. Jag kommer nog att söka in till den här utbildningen inom ett år eller så och sen så får jag ju se om jag blir antagen eller inte. Men jag tror nog att det kommer att gå bra det. Jag hoppas verkligen på att jag blir antagen till utbildningen då jag verkligen måste ha den för att kunna söka det jobb som jag verkligen vill ha. Jag har en kompis som gör exakt samma sk, han är dock snart klar med sin utbildning så det är ju bra för honom. Han kommer snart att få det jobb som han söker och det är ju verkligen otroligt bra för honom måste jag säga. Men nu gäller det bara för mig att ta tag i den här utbildningen och se till att söka in. Men jag tror nog att det kommer att funka hur bra som helst det måste jag säga. Jag har ju hört så mycket om det här så jag tror nog att det ska fungera kanon bra utan några som helst problem!